Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Έχασε η Χίλαρι...Κλάματα στο εκλογικό κέντρο, ερημώνει σιγά σιγά...!!!

Η απογοήτευση είναι έκδηλη στο «στρατόπεδο» της Χίλαρι Κλίντον, ενώ η ίδια παραμένει άφαντη. 

Η υποψήφια των...
Δημοκρατικών είναι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο, με τον Μπιλ Κλίντον και την κόρη τους, Τσέλσι, και ελάχιστους συνεργάτες της. Παρακολουθεί τα αποτελέσματα, ενώ νωρίτερα είχε προετοιμάσει τις ομιλίες της, μία νίκης και μια αποδοχής του αποτελέσματος.

Λίγο πριν τις 9 ώρα Ελλάδος, ο στενός της συνεργάτης Τζον Ποντέστα,  επικεφαλής της προεκλογικής της  εκστρατείας, εθεάθη να φεύγει από το ξενοδοχείο που βρίσκεται η Χίλαρι Κλίντον.
Στην ερώτηση αν η Κλίντον κατευθύνεται στο Javits Center, είπε: «Όχι, εγώ κατευθύνομαι εκεί». Ο Ποντέστα δεν απάντησε στην ερώτηση αν θα μιλήσει από εκεί, ούτε για το πως νιώθει.

Κλάματα στο εκλογικό κέντρο της Χίλαρι

Αλλά και στο Javits Center, όπου είναι συγκεντρωμένοι οι ψηφοφόροι της καθώς έχει προγραμματιστεί να μιλήσει εκεί η Κλίντον, υπάρχει μία ατμόσφαιρα παραίτησης. Σύμφωνα με το CNN, οι συνεργάτες της έχουν απομονωθεί σε μία αίθουσα και δεν κάνουν κάτι για να πείσουν τον κόσμο ότι μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση, ενώ παραμένουν εξαφανισμένοι εδώ και 4 ώρες χωρίς να απαντούν σε κανένα δημοσιογράφο. 

Έκδηλη είναι η απογοήτευση που επικρατεί ανάμεσα στους υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον που βλέπουν την υποψήφια των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ να βρίσκεται πίσω από τον εκκεντρικό μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ. Στην κεντρική εκδήλωση της που διεξάγεται στο Javits Center της Νέας Υόρκης,το κοινό παρακολουθεί απογοητευμένο την έκβαση των εκλογών. Κάποιοι από αυτούς κλαίνε, ενώ άλλοι έχουν αρχίσει ήδη να αποχωρούν.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου