Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Γιατί ο δήμαρχος έμεινε κλεισμένος στην τουαλέτα...???

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και στη μέση μια γυναίκα! 

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης κατά τη διάρκεια Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό και άλλα θέματα του Δήμου.
Εκεί ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. και πλαστικός χειρουργός Χρήστος Κατσαρός φέρεται να έφτασε μαινόμενος κατά του Ηλία Ψινάκη. Οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία, η οποία συνεχίστηκε ακόμη και στις τουαλέτες. Ο καυγάς ήταν τόσο έντονος που προκάλεσε την παρέμβαση του αστυνομικού-φρουρού του Ηλία Ψινάκη, όμως η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Πληροφορίες λένε ότι ο Δήμαρχος Μαραθώνα χρειάστηκε να μείνει στην τουαλέτα πάνω από μια ώρα μέχρι να καταφθάσουν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και να λήξει το επεισόδιο που λίγο έλειψε να περιλαμβάνει και χειροδικίες.
Ο καυγάς μεταξύ Ψινάκιη – Κατσαρού οφείλεται στην κόντρα του δημάρχου με τη σύζυγο του πλαστικού χειρουργού που εξελέγη με το ψηφοδέλτιό του, αλλά τέσσερις μήνες αργότερα αποχώρησε. Η σύζυγος του πλαστικού χειρουργού δεν είναι η μόνη που έφυγε από τον συνδυασμό του Ηλία Ψινάκη, ωστόσο ο δήμαρχος φέρεται να την κατηγορεί για συνεργασία με τον πρώην δήμαρχο και πολιτικό του αντίπαλο. 
Οι καταγγελίες του δημάρχου αλλά και, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του πλαστικού χειρουργού, άσχημες εκφράσεις του εναντίον της συζύγου του έβγαλαν τον Χ. Κατσαρό εκτός εαυτού. Όταν, όπως λέει ο πλαστικός χειρουργός ζήτησε το λόγο από το δήμαρχο και εκείνος του απάντησε με ύβρεις και ειρωνείες ξεκίνησε ο καυγάς. Μάλιστα ο πλαστικός χειρουργός ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση, αλλά και φραστικές απειλές από τον αστυνομικό – φρουρό του Ηλία Ψινάκη και απειλεί τώρα με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Η πλευρά Ψινάκη ωστόσο μιλάει για επίθεση που βασίζεται σε συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου