Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Συνεχίζεται το θρίλερ για την Εθνική Τράπεζα... !!!

Πίεση για παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου...
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ για τις εξελίξεις στην Εθνική Τράπεζα. 

Πίεση προς τον...
Λεωνίδα Φραγκιαδάκη να υποβάλει παραίτηση ώστε να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κόντρας για τη νέα διοίκηση.

Παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας Λεωνίδα Φραγκιαδάκη πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ με θέμα τις εξελίξεις στην τράπεζα μετά την εκλογή του Παναγιώτη Θωμόπουλου στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ., κόντρα στη βούληση του Ταμείου και μεγαλύτερου μετόχου της τράπεζας.



Η συζήτηση, αναφέρουν πρώτες πληροφορίες ήταν έντονη, σύμφωνα με το euro2day.gr. Κατά ορισμένες πηγές το ΤΧΣ ζητά την παραίτηση του Λ. Φραγκιαδάκη ως «αναγκαίο όρο» για να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να μην οδηγηθεί το θέμα σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει αύριο Τρίτη ανακοίνωση για το θέμα καθώς οι διαβουλεύσεις με στόχο την εξομάλυνση και την εξεύρεση της χρυσής τομής συνεχίζονται.

Να σημειωθεί ότι το Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου αποτελείται από 9 μέλη, 4 Έλληνες και 5 ξένους. Στους Έλληνες περιλαμβάνονται ο πρόεδρος Γ. Μιχελής, ο απερχόμενος Διευθύνων Συμβουλος Χριστόφορος Στράτος, ο εκπρόσωπος της ΤτΕ ΕΛΛ +1,01% Βασίλειος Σπηλιωτόπουλος και η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών Κερασίνα Ραυτοπούλου...

Πηγή: euro2day.gr, topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου