Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

"Πονοκέφαλος" για την Φώφη Γεννηματά ο Ευάγγελος Βενιζέλος...!!!


Τεταμένο είναι το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, όπως καταγράφηκε και στην...
κοινή συνεδρίαση των Κεντρικών Πολιτικών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία.

Οι συνεχείς διαφοροποιήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου έχουν προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην Φώφη Γεννηματά, όσο και στα στελέχη που απαρτίζουν το στενό της περιβάλλον.

Μάλιστα, στην χθεσινή συνεδρίαση η τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, τόσο για τη  στάση που κράτησε το ΠΑΣΟΚ, στο ζήτημα του  ΕΣΡ, όσο και τη στρατηγική έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, της Προέδρου του κόμματος, δυναμίτισαν το κλίμα, εντός της αιθούσης και προμηνύουν ένα μέλλον εντάσεων με τον πρώην Πρόεδρο.


Ο κ. Βενιζέλος τόνισε στην ομιλία του πως η «αυτονομία της δημοκρατικής παράταξης διασφαλίζεται με καθαρό προγραμματικό λόγο. Με την καθαρή στρατηγική. Και όχι με «ίσες αποστάσεις», εντός εισαγωγικών, και «συμψηφισμούς».  «Η αυτονομία του ΠΑΣΟΚ έχει ενοχλήσει» είχε πει στην εισήγησή της η Φώφη Γεννηματά. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε διαφορετική θέση στο ζήτημα της σύνθεση του ΕΣΡ, κάτι το οποίο είχε εκφράσει δημόσια, με  συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.  

Το ΕΣΡ και οι έντονοι διάλογοι

Είχε προηγηθεί το Σάββατο στην κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου με την Κοινοβουλευτική Ομάδα οξύς διάλογος του ίδιου με άλλα στελέχη για τη θέση του κόμματος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε τη διαφωνία του τόσο επί της ουσίας, όσο και γιατί θεώρησε πως δεν συνεδρίασε κανένα όργανο για τη λήψη απόφαση για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στη Διάσκεψη των Προέδρων. Μάλιστα, έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα από τον Ανδρέα Λοβέρδο, από τον οποίο ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν ενημερώθηκε.

«Περίμενα πιο έντιμη στάση», φέρεται να του είπε.

«Τι είναι αυτά που λες, λυπάμαι πολύ, σε ξέρω 40 χρόνια» αντέταξε ο κ. Λοβέρδος  και έφυγε, θέλοντας να κλείσει τη διένεξη.

Από την πλευρά του, ο γραμματέας του κόμματος Στέφανος Ξεκαλάκης τόνισε στον κ. Βενιζέλο:

"Γιατί επιμένεις; Είσαι μόνος".

«Πρόεδρε πρόσεχε, κάνεις τώρα στο ΠΑΣΟΚ ό,τι έκανε σε εσένα ο Γιώργος Παπανδρέου» επισήμανε στον κ. Βενιζέλο ο Βασίλης Κεγκέρογλου...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου