Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ύστατο χαίρε στον Κωστή Στεφανόπουλο...!!!

Με τιμές αρχηγού κράτους τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, για τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, 

 ο οποίος απεβίωσε σε ηληκία 90 την περασμένη Κυριακή.
Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Πάνος Καμμένος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Νίκος Βούτσης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης. 

Ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης

Στο προαύλιο του ιερού ναού βρέθηκε τιμιτικό άγημα, ενώ πλήθος κόσμου έχει συγκεντρώθηκε για το τελευταίο αντίο. Στη μνήμη του Κωστή Στεφανόπουλου θα τηρηθεί τριήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του. Παράλληλα σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια έως και σήμερα θα κυματίζουν μεσίστιες, ενώ την ώρα της κηδείας θα ακουστούν 21 κανονιοβολισμοί από το Λυκαβηττό.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Κωστής Στεφανόπουλος απεβίωσε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ενώ νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη στο αναπνευστικό.

Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου