Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Δραγασάκης: «Όχι» σε τέταρτο μνημόνιο και εκλογές... !!!

«Είναι παράλογο να μιλάμε για νέο πρόγραμμα και η σχετική συζήτηση προκαλεί ζημιά»...

Η συμφωνία που έχουμε υπογράψει, δεν προβλέπει νέο πρόγραμμα, διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στην «Πρωινή Ζώνη» της ΕΡΤ και τόνισε, πως, «βρισκόμαστε ήδη στον...
αστερισμό της συμφωνίας για το χρέος».

Ο κ. Δραγασάκης διέψευσε τα σενάρια περί νέου μνημονίου, αναφεροντας ότι «κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στον σχεδιασμό της κυβέρνησης».


«Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα μιλούν για τέταρτο και πέμπτο μνημόνιο» έσπευσε να συμπληρώσει, σημειώνοντας ότι είναι «παράλογο να μιλάμε για νέο πρόγραμμα» και η σχετική συζήτηση προκαλεί ζημιά.

Σχετικά με το ζήτημα του χρέους, το οποίο - σύμφωνα με τον ίδιο - αποτελεί ένα «βαρίδι στα πόδια της χώρας», εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση των διαβουλεύσεων, καθιστώντας σαφές ότι η χώρα επιδιώκει τις ευρύτερες δυνατές συμμαχίες.

«Ο τρόπος που θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην Ελλάδα, θα καθορίσει και τον τρόπο καθορισμού των προβλημάτων των υπόλοιπων χωρών» συμπλήρωσε, στο ίδιο πλαίσιο.

Απευθυνόμενος στο εσωτερικό της χώρας, απηύθυνε έκκληση για τη συγκρότηση ενός συμπαγούς μετώπου, προκειμένου να επιτευχθεί ο εθνικός στόχος διευθέτησης του χρέους.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Δραγασάκης ξεκαθάρισε ότι μία τέτοια εξέλιξη βρίσκεται εκτός των κυβερνητικών σχεδίων, καθώς «υπάρχουν οι δυνατότητες να προχωρήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου