Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Σκάνδαλο με άρωμα ελληνικών ομολόγων... απειλεί την Χίλαρι Κλίντον...!!!

Ένα ακόμη σκάνδαλο, αυτή τη φορά με άρωμα Ελλάδας, φαίνεται ότι απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την Χίλαρι Κλίντον. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών κατηγορείται από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης  

ότι...
ενδέχεται να παρείχε στο γαμπρό της – ο οποίος ασχολούνταν με την αγορά ελληνικών ομολόγων – εσωτερικές πληροφορίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα και την γενικότερη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Washington Examiner, το 2012 υπάλληλος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε στείλει στο Ίδρυμα Κλίντον ένα e-mail το οποίο περιείχε αρχείο με στοιχεία για τα ελληνικά ομόλογα.
Η πληροφορία αποκαλύφθηκε όταν δικηγόροι απαίτησαν να δουν το σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ όμως ισχυρίζεται τώρα ότι έχει χαθεί το επισυναπτόμενο αρχείο.

Το 2012 ο γαμπρός των Κλίντον υποστήριζε ότι διαθέτει μια μυστική στρατηγική που θα προσέφερε άμεσα κέρδη σε όσους στοιχημάτιζαν στην άνοδο της τιμής των ελληνικών ομολόγων.

Όπως είχαμε αναφέρει όμως από τον Φεβρουάριο του 2015, επενδυτές του αμερικανικού hedge fund, Eaglevale Partners LP, που έχει συν-ιδρύσει ο γαμπρός του Μπιλ Κλίντον, Μαρκ Μεζβίνσκι, έχασαν εκατομμύρια δολάρια ακούγοντας τις συμβουλές του ταμείου που προέβλεπε ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Το γεγονός ότι ο γαμπρός της καταστράφηκε οικονομικά αποτελεί τώρα το μοναδικό ελαφρυντικό στοιχείο για την Χίλαρι Κλίντον η οποία κατηγορείται για άλλη μια φορά για ύποπτη διαχείριση πληροφοριών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου