Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Κουβέλης: Συμπαρατασσόμαστε με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ... !!!

Στόχος η απόκρουση των σχεδίων για «αριστερή παρένθεση» και «δεξιά παλινόρθωση», τόνισε ο επικεφαλής της ΕΚΕΑ...


«Η κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα της χώρας, τα προβλήματα που υπάρχουν, επιβάλλουν την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων της ευρωπαϊκής Αριστεράς», τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, στο περιθώριο του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Φώτης Κουβέλης σημειώνει ότι «συμπαρατασσόμαστε με τις δυνάμεις τους ΣΥΡΙΖΑ στην απόκρουση των σχεδίων για ″αριστερή παρένθεση″ και ″δεξιά παλινόρθωση″».


Η δήλωση του Φώτη Κουβέλη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ΕιδήσεωνΕ:

«Η κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα της χώρας, τα προβλήματα που υπάρχουν επιβάλλουν τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων της ευρωπαϊκής Αριστεράς. Αυτή η συσπείρωση πρέπει να εξασφαλισθεί, να προωθηθεί. Πολύ δε περισσότερο όταν σήμερα στην χώρα μας διαμορφώνονται δύο πόλοι: ο ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος και συντηρητικός και ο άλλος προοδευτικός. Αυτός ο προοδευτικός πόλος πρέπει να στηριχθεί, να ενισχυθεί και να εξασφαλίσει την πορεία του, προκειμένου να εξυπηρετηθεί και η κοινωνία και η χώρα. Αυτή τη συσπείρωση αναδεικνύουμε. Συσπείρωση χρήσιμη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν. Και συμπαρατασσόμαστε με τις δυνάμεις τους ΣΥΡΙΖΑ στην απόκρουση των σχεδίων για "αριστερή παρένθεση" και "δεξιά παλινόρθωση"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου