Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Πέθανε ο Περιφερειάρχης Αν.Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Παυλίδης...!!!


Έφυγε από ζωή σήμερα τα ξημερώματα, σε ηλικία 60 χρονών, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, Γιώργος Παυλίδης. 

Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικης Θεραπείας του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Μαχητής της ζωής αλλά και της Αυτοδιοίκησης με πετυχημένη πορεία ως νομάρχης Ξάνθης με απτό έργο πίσω του για ολόκληρο το νομό Ξάνθης, ως προς τις υποδομές αλλά και ως προς την ανάπτυξή του.

Ως Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ από τη στιγμή που ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2014 έδωσε το στίγμα του από την πρώτη στιγμή σε ποιους
άξονες θα κινηθεί, Αγρο-διατροφικός Τομέας-Τουρισμός-Πολιτισμός μεταδίδοντας αυτό το πνεύμα και στους συνεργάτες του, καταγράφοντας αυτά τα δύο περίπου χρόνια θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς.
Συνεργάτης απαιτητικός και επίμονος διεκδικητής των δίκαιων αιτημάτων της ΑΜ-Θ, στις επισκέψεις του στα γραφεία των υπουργών.
Ο Γιώργος Παυλίδης ήταν από τους πρώτους που είχε ξεκινήσει συνεργασία με άλλες Νομαρχίες κυρίως με Τουρκία και Βουλγαρία, συστήνοντας το Δίκτυο των Νομαρχιών, ενώ πυκνές και στενές ήταν και οι επαφές του με ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης από την Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου