Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Πάνος Σκουρλέτης: Η κοινωνία δεν αντέχει επιπλέον μέτρα...!!!

«Πρέπει να πάμε στο να ξελασκάρει το λουρί, όχι να οδηγηθούμε σε νέα μέτρα» τόνισε μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο υπουργός Περιβάλλοντος

Προβληματισμένος αναφορικά με την πορεία του ελληνικού προγράμματος εμφανίστηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στους Ελένη Καλογεροπούλου και Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης.
 «Όλοι γνωρίζουμε ότι κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις μπορεί να βγει το πρόγραμμα και από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν άλλες παράλογες απαιτήσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε λέγοντας πως η κοινωνία δεν αντέχει επιπλέον μέτρα.
 «Πρέπει να πάμε στο να ξελασκάρει το λουρί, όχι να οδηγηθούμε σε νέα μέτρα. Αυτά θα ήταν καταστροφικά» τόνισε και πρόσθεσε πως δεν θεωρεί ότι «έχουμε το περιθώριο ως οικονομία να πάμε σε νέες επιβαρύνσεις».
Υπογράμμισε μάλιστα πως εάν τεθεί κάτι τέτοιο, θα είναι ομολογία αποτυχίας του προγράμματος.
Αναφορικά με τη στόχευση της κυβέρνησης είπε πως είναι γνωστή και σαφής «να πάμε σε μια γενναία απομείωση του χρέους».
Αναφορικά με την πώληση του 17% της ΔΕΗ επανέλαβε πως είναι κατηγορηματικά αντίθετος γιατί θα είναι επιζήμια.
Ερωτηθείς για την αντικατάστασή του στο υπουργείο τόνισε ότι «αν φτάσουμε στο σημείο ώστε οι θεσμοί να καθορίζουν και τη σύνθεση της κυβέρνησης στην Ελλάδα, τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά ανησυχητικά».
Διέψευσε τέλος τα σενάρια που τον θέλουν να μετακινείται στη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «δεν τον αφορούν. Έχω πει τόσες πολλές φορές, δεν ενδιαφέρομαι».
  «Είναι η άποψη που έχει διατυπωθεί επίσημα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και δεν έχω ακούσει άλλη άποψη από την κυβέρνηση» υπογράμμισε ταυτόχρονα για την πώληση του 17% της ΔΕΗ.
·         «Κανείς δεν δικαιούται να έχει βεβαιότητες. Και από τη στιγμή που δεν τις έχουμε εμείς, δεν πρέπει να τις έχει κανείς» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου