Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Aποστάσεις Καραμανλή, από την επιλογή Πολύδωρα... !!!

Σε μία κίνηση ασυνήθιστη σε σχέση με τη στάση που τηρεί τα τελευταία χρόνια, αλλά ενδεικτική της ενόχλησης που υπήρξε, προχώρησε το επιτελείο του  Κώστα Καραμανλή,  

διαψεύδοντας ότι είχε...
οποιαδήποτε προηγούμενη ενημέρωση για την επιλογή του κ. Βύρωνα Πολύδωρα για τη θέση του Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, μεταδίδει η "Καθημερινή".

«Εχουν να μιλήσουν σχεδόν τρία χρόνια» σημείωναν στην εφημερίδα  στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, απαντώντας έτσι στην προσπάθεια που καταβάλλουν κυβερνητικά στελέχη,
και κυρίως ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, να εμφανίσουν την επιλογή Πολύδωρα ως «καραμανλική» και, αντιστοίχως, την άρνηση της Ν.Δ. να τον στηρίξει ως «απομάκρυνση από τις καραμανλικές αρχές».

Οι ίδιες πηγές από το περιβάλλον του Καραμανλή υπογράμμιζαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός ούτε προηγούμενη γνώση είχε από τον κ. Πολύδωρα, υπουργό των κυβερνήσεων Καραμανλή την περίοδο 2004-2009, ούτε φυσικά συμφώνησε σε μία τέτοια εξέλιξη.

Η επιλογή Πολύδωρα από το Μαξίμου, σε πλήρη συμφωνία με τον Πάνο Καμμένο, συνιστά μία ακόμη προσπάθεια της κυβέρνησης να διεμβολίσει τη Νέα Δημοκρατία, καθιστώντας την επιλογή του Προέδρου του ΕΣΡ εσωκομματικό πρόβλημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάτι που, όπως αποδεικνύεται, δεν πέτυχε.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου