Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Επιμένει το ΒΗΜΑ... σε φανταστικά σενάρια...!!!

... να βλέπει τους σωτήρες στα πρόσωπα του Σαμαρά και Βενιζέλου!
Ή γιατί ο Τύπος στην Ελλάδα πήρε την κάτω βόλτα...
 
Τυπικό δείγμα της κατάρρευσης των κυκλοφοριών των εφημερίδων, της αναντιστοιχίας του Τύπου με την κοινωνία και ενδεχομένως των σχέσεων των ΜΜΕ με το πολιτικό κατεστημένο, είναι το χθεσινό θέμα από την πρώτη...
σελίδα του "Κυριακάτικου Βήματος" με τίτλο: «Η φθορά Τσίπρα και τα σχέδια Σαμαρά – Βενιζέλου»!

Είναι προφανές, αλλά και αυτονόητο ότι το πρόβλημα δεν είναι η κριτική ή η αντιπολιτευτική διάθεση του θέματος απέναντι στον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του… Κάθε άλλο.
Η κριτική στον Τσίπρα είναι το μόνο υγιές σημείο σε όλο το ρεπορτάζ!

Το πρόβλημα ξεκινάει από το δεύτερο μισό του τίτλου και συγκεκριμένα από τα «σχέδια Σαμαρά – Βενιζέλου»! Κι αυτό διότι πρόκειται για δύο πολιτικούς στους οποίους ο ελληνικός λαός με εκκωφαντικό τρόπο έδειξε την «πόρτα» της εξόδου, ενώ την ίδια ώρα στα μάτια του συμβολίζουν ό,τι πιο φαύλο διαθέτει η πολιτική ζωή του τόπου!

Η εφημερίδα αγνοώντας την κοινωνία, αδιαφορώντας για το τι πραγματικά συμβαίνει… Κόντρα σε όλους και σε όλα, επιχειρεί με γραφικό τρόπο πια να νεκραναστήσει δυο πολιτικές προσωπικότητες με τεράστιες ευθύνες για το πού βρίσκεται η Ελλάδα σήμερα… Δηλαδή σε αντίθεση με ό,τι αποφάσισε ο ελληνικός λαός, σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα η ναυαρχίδα του ΔΟΛ – λες και είμαστε το ’65, σώνει και καλά να επιβάλει στο πολιτικό προσκήνιο τους ξοφλημένους Βενιζέλο και Σαμαρά!

Οι γραφικότητες όμως της εφημερίδας δεν είναι ότι αγνοεί την κοινωνία και υπερασπίζεται δύο πολιτικά πτώματα… Ακόμη και τα ίδια τους τα κόμματα τούς γύρισαν την πλάτη! Μόνο το ΒΗΜΑ βλέπει στα μάτια του Βενιζέλου και του Σαμαρά τους σωτήρες του τόπου! Συγγνώμη και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Μάκης Βορίδης!

Για αυτό τους αφιέρωσαν τρεις σελίδες στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας και κάτι ψιλά στο «Βηματοδότη» που μας πληροφορεί τι διαβάζει αυτόν τον καιρό ο Σαμαράς και ότι η κυβέρνηση έχει κρίση νομιμοποίησης όπως υποστηρίζει ο Βενιζέλος… Νωρίτερα η εφημερίδα είχε πληροφορήσει το αναγνωστικό της κοινό τα σχέδια των δυο ανδρών απλωμένα όπως είπαμε σε τρεις σελίδες!
Επιμένει το ΒΗΜΑ να βλέπει τους σωτήρες στα πρόσωπα του Σαμαρά και Βενιζέλου!Επιμένει το ΒΗΜΑ να βλέπει τους σωτήρες στα πρόσωπα του Σαμαρά και Βενιζέλου!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου