Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ζωή σε Τσίπρα: Προστάτευσέ με από Μάρδα και Πανούση... !!!

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό απέστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου,  

με την οποία του ζητά την προσωπική του παρέμβαση προκειμένου να συνετίσει όσους υπουργούς εκφράζονται εναντίον της.
Η πρόεδρος της Βουλής μιλά συγκεκριμένα για...

τους Δημήτρη Μάρδα και Γιάννη Πανούση, χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά τους και τις δηλώσεις που έχουν κάνει εναντίον της ως «ονειδιστικό φαινόμενο για την Δημοκρατία».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μάρδας αμφισβήτησε πρόσφατα τον σκοπό και το έργο της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο χρέος,
φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να εγκαλέσει την κυρία Κωνσταντοπούλου ώστε να είναι πιο προσεχτική με την διαχείριση των κονδυλίων του κρατικού προϋπολογισμού, ενώ ο κ. Πανούσης ουκ ολίγες φόρες έχει επικρίνει τη στάση της Προέδρου.

Η επιστολή της  Κωνσταντοπούλου εστάλη την 31η Ιουλίου και φέρεται να είναι απάντηση στο αίτημα του πρωθυπουργού να διακοπούν οι εργασίες της Βουλής από τις 3 ως τις 16 Αυγούστου προκειμένου να ξεκουραστούν οι υπουργοί.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου εξηγεί στον κ. Τσίπρα τις εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με άρση της βουλευτικής ασυλίας, ότι θα καθυστερήσουν την διακοπή λειτουργίας της Βουλής και αντί για 3 θα ξεκινήσει στις 6.

Τέλος, του υπενθυμίζει πως η Επιτροπής Αλήθειας έχει εκδώσει το προκαταρκτικό πόρισμά της και του ζητά να ορίσει μια ημερομηνία ώστε αυτό να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δείτε εδώ όλη την επιστολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου