Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Τα σενάρια που επεξεργάζονται στη Συγγρού για τη Δευτέρα του δημοψηφίσματος...!!!

Γράφει ο Γιάννης Γιαννόπουλος  

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται στη  ΝΔ από την καμπάνια υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής και εκτιμούν ότι το κλίμα έχει γυρίσει συντριπτικά κατά του ΣΥΡΙΖΑ. 

Τις ημέρες που απομένουν έως την Κυριακή το σύνολο των στελεχών της ΝΔ θα συνεχίσει την ενημέρωση των πολιτών χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα παραδείγματα για την καθημερινότητα , και πως αυτή θα μεταβληθεί από ένα «ΟΧΙ» την Κυριακή. Οι άξονες που κινείται η επιχειρηματολογία των γαλάζιων στελεχών είναι:

  • οι ψεύτικες υποσχέσεις της κυβέρνησης που δεν υλοποιήθηκαν
  • η μείωση κατά 80 τοις εκατό του πραγματικού εισοδήματος του κάθε πολίτη
  • την ανυπαρξία πρότασης για την οποια καλούνται οι πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή 
  • την εθνική απομόνωση της χώρας απο την ευρωπαϊκή οικογένεια 
  • τον εθνικό διχασμό που ελοχευει απο ενα διχαστικού τύπου δημοψήφισμα
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Κυριακής στη ΝΔ εκτιμούν ότι ο Αλέξης Τσιπρας εχει " τελειώσει " πολιτικά και η χώρα θα κυβερνηθεί απο νεα κυβερνήση η οποια θα μπορούσε να προκύψει απο την παρούσα Βουλή. Κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα οδηγήσει την χώρα ξανα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους. Επικεφαλής αυτής της κυβέρνησης δεν θα ειναι κανείς απο τους πολιτικούς αρχηγούς και σε καμία περίπτωση ο Αντώνης Σαμαράς . Στήριξη σε αυτήν την κυβερνηση οπως εκτιμούν στην Συγγρού θα παρέχουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι αλλα και ενα μεγαλο ποσοστό του σύριζα που θα βρει το πολιτικό άλλοθι που αναζητά για να διαχωρίσει την θεση του απο τους υποστηρικτές της ρήξης και της δραχμής. 
Η κυβερνηση αυτή θα επαναφέρει την  χώρα σε τροχιά προγράμματος χρηματοδότησης και θα οριοθετήσει την διεξαγωγή εκλογών αμεσως μολις σταθεροποιηθεί ξανα το τραπεζικό σύστημα. 
Στη ΝΔ πιστεύουν οτι ο χρόνος αυτός ειναι ικανός για να σχηματιστεί και το ενωμένο φιλοευρωπαϊκό μέτωπο του οποίου κορμός θα ειναι η ΝΔ και επικεφαλής ο Αντώνης Σαμαράς και με αυτήν την μορφή να ζητήσει εκ νέου την ψήφο του ελληνικού λαού.  
Άλλωστε οι υποστηρικτές αυτής της κίνησης διαμηνύουν οτι τα πάντα ειναι έτοιμα και πως ο Αντώνης Σαμαρας θα προχωρήσει σε αυτήν την πρωτοβουλία μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν ή το απαιτήσουν.  
Αποκλειστικές πληροφορίες του newpost αναφέρουν οτι στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά υπαρχει εισήγηση για προσκλητήριο και κοινή πορεία αυτών των δυνάμεων την Κυριακή το βράδυ!

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου