Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Κούγκι η Πολιτική Άνοιξη ...!!!

Στα πρότυπα του Κουγκίου κινείται ο σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης.
 
Εμπνεόμενος από τη ρήση του Πάνου Καμμένου για το Κούγκι, ως άλλος «κοσμοκαλόγερος Σαμουήλ», ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, μαζί με την πιστή παρέα της Πολιτικής Άνοιξης, έχουν βαλθεί να στήσουν το νέο Κούγκι εντός της Συγγρού για να υπερασπιστούν τον διαχρονικό πρόεδρο της καρδιάς τους. Σε όποιο κόμμα κι αν είναι πρόεδρος, σε ότι κι αν κάνει..

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Κυριακάτικης Δημοκρατίας ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, (ο άνθρωπος που αν και νεαρός ήταν ακροαριστερός και σήμερα χρεώνεται την ακροδεξιά στροφή της ΝΔ),

είναι ο εμπνευστής της επαίσχυντης ανακοίνωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (του οποίου μέλος είναι η ΝΔ), την κρίσιμη ώρα των διαπραγματεύσεων.
Μέχρι στιγμής το δημοσίευμα δεν έχει διαψευσθεί. Και ούτε φυσικά έχει τουιταριστεί ειρωνικά ή με άλλο τρόπο, όπως συνηθίζουν να πράττουν οι εντεταλμένοι στη λάσπη σύμβουλοι, της Πολιτικής Άνοιξης, του τέως Πρωθυπουργού. Ακόμη και το antinews, το επίσημο blog λάσπης της ομάδας της Πολιτικής Άνοιξης σφυρίζει αδιάφορα.

Ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων και ανεξάρτητα για το πώς πιστεύει κάποιος πως πρέπει να διαπραγματευτεί η Ελλάδα, είναι εθνικά ανήθικο το κόμμα που ηττήθηκε με σχεδόν δέκα μονάδες διαφορά να επιχειρεί μέσω ευρωπαϊκού πολιτικού φορέα να φέρνει αέρα διχόνοιας και να θυμίζει διαρκώς, πως ..η κοινωνία δεν άντεχε άλλο την Ανάπτυξη του Αντώνη Σαμαρά μέσα από την ανάλγητη υπερφορολόγηση. Και αν δεν συμφωνεί και αν δεν μπορεί η ομάδα της Πολιτικής Άνοιξης του Αντώνη Σαμαρά, να εκφέρει ένα πατριωτικό λόγο, ας κάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην άκρη και ας προχωρήσει στην κριτική μετά το αποτέλεσμα. Αν θα παραμένει ακόμη εντός της Συγγρού..
Ετούτη τη στιγμή κανένα δεν ενδιαφέρει τι έκανε και τι δεν έκανε ο Σαμαράς και η παρέα του, στην ευκαιρία που του δόθηκε να κυβερνήσει τη ΝΔ και την Ελλάδα. (ενδιαφέρει μόνο αυτούς που θα συντάξουν το κείμενο και θα συλλέξουν τις υπογραφές αποπομπής του).
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι αυτός που με την πολιτική του, έδωσε την εξουσία σε μία τυχοδιωκτική αριστερή ομάδα, .. που με τα ψέματα πήρε την εξουσία και διαπραγματεύεται από πολύ χειρότερη θέση, στην καλή περίπτωση των εξελίξεων…
Στην κακή, ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι αυτός που με την πολιτική του, παρέδωσε την Ελλάδα στο τρίτο μνημόνιο του Αλέξη Τσίπρα ή εκτός ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα της Πολιτικής Άνοιξης εντός της Συγγρού, βρίσκεται σε απομόνωση και ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας που βρίσκεται στο κεντρώο και δεξιό χώρο, βρίσκεται χωρίς εκπροσώπηση. Οδηγείται μάλιστα σε ακραίες επιλογές.

Ακόμη εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς των ολίγων της Πολιτικής Άνοιξης, όλη η ΝΔ βρίσκεται σε απομόνωση από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, καθώς θεωρούν πως η γαλάζια παράταξη οδηγείται σε ακροδεξιό δρόμο πόλωσης και αντεθνικής όξυνσης. Το δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις.

Αν λοιπόν σκέφτονται οι πιστοί ΠΟΛ.ΑΝ.ίτες σύμβουλοι του Αντώνη Σαμαρά που έφτασαν το κόμμα της Συγγρού στο 15%, να κάνουν τη ΝΔ ή και την Ελλάδα Κούγκι, για να σώσουν τον αρχηγό τους, θα διαψευσθούν πολύ σύντομα, γιατί το μόνο που έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής, είναι κάνουν την Πολιτική Άνοιξη, Κούγκι!
Πολύ γρήγορα, θα οδηγηθούν και πάλι (οριστικά και αμετάκλητα) στην πολιτική έρημο απ’ όπου προήλθαν.

Υ.Γ.
Η αναπαράσταση της ανατίναξης του Κουγκίου, γίνεται κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Μάη στα Βουνά του Σουλίου. Οποία χρονική σύμπτωση..για τους πιστούς Κουγκίτες της ΠΟΛ.ΑΝ.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου