Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας σε εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη το 2012 - ΒΙΝΤΕΟ...!!!



Καθισμένοι δίπλα- δίπλα, στην «πλάτη» σε ένα παγκάκι, συζητούν για την... εισβολή του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Η κουβέντα γίνεται ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Σταύρο Θεοδωράκη. Δεν έγινε όμως τις τελευταίες ημέρες, αλλά το 2012, τότε που όλα ήταν αλλιώς και για τους δύο τους.
Ο σημερινός πρωθυπουργός, ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο επικεφαλής του Ποταμιού τότε του έπαιρνε συνέντευξη για το protagon, για τις εκλογές του Ιουνίου του 2012.
«Ετοιμάζεστε για εισβολή στο Μαξίμου;», τον ρωτά ο κ. Θεοδωράκης στην αρχή της συνέντευξης, με τον κ. Τσίπρα να του αποκρίνεται χαμογελαστά: «Πάντως έχει ωραίο κήπο για να κάνει κανείς βόλτες... Και το Μαξίμου είναι ωραίο κτίριο. Εχει πολύ μεγάλους χώρους, αλλά μάλλον είναι δυσλειτουργικό για πρωθυπουργικό γραφείο».
Στη συνέχεια της συζήτησής τους ο κ. Τσίπρας μίλησε για την πολιτική κατάσταση έτσι όπως είχε διαμορφωθεί εκείνη την περίοδο και δήλωνε τότε «Θα κυβερνήσω τώρα, ή σε λίγους μήνες».
Στο τέλος της συνέντευξης, ο κ. Θεοδωράκης τον ρωτά «Φοβάστε τον ξαφνικό θάνατο; Να βγείτε και την επόμενη ημέρα να δημιουργηθεί ένα τείχος στην Ευρώπη;». Ο κ. Τσίπρας του απάντησε ότι περισσότερο φοβάται τα εκ των έσω προβλήματα. «Δεν φοβάμαι τους Ευρωπαίους, ξέρω ότι θα επικρατήσει η σύνεση και η λογική, δεν θα μας πετάξουν έξω. Φοβάμαι την κινδυνολογία που αναπαράγουν με ανευθυνότητα οι δυνάμεις εδώ που βλέπουν ότι χάνουν το μέλι, που θα οδηγήσει σε κρίση πανικού».

Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου